Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

rajz-3.png

 

  

 

 

Online videotár:

Shrek 4:

Gladiátor:

... FRISSÍTÉS ALATT ... 

 

 

Teljesen értelmetlen

   
   
Csak gratulálhatunk annak, aki végig bírja nézni!

Már többször adtunk le zenés-táncos videót ebben a kategóriában, de ennél fárasztóbbat még soha. Egyetlen fix pont csak az a klipben, hogy finnek az elkövetők.

De hogy mi lehet az ami az orrunk előtt fog pattogni (már annak aki veszi a lelkierőt, hogy egyáltalán belenézzen ebbe a nehézségbe), arról halvány sejtelmünk sincs. Úgy néz ki az éneklő valami, mintha hópehely lenne, vagy valami nagyobb méretű elhízott cukorka, esetleg talán pályát tévesztett labda.

A finn nyelv szépsége (ha van neki), sem igazán tud kibontakozni a fehér izé előadásában, mivel valami borzalmas üveghangon visít és mindehhez jutalomként még pattog is.

Több helyen ráadásul már le is tiltották a fetrengő törpét, aminek azért valljuk be őszintén lehet valami közízlést sértő alapja…

 

 

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Pancser táncos

És ebből meg tud élni...

Számos musical és kórusmű szerzője, valamint zenés-táncos oktatófilm készítője John Jacobson, a mai dózis egyszemélyes főszereplője.

Hát ha énekelni csak fele annyira jól tud mint táncolni, akkor az már simán sokkoló lehet. Mert önbizalma az van az amerikai úriembernek, de a tánctudása erősen vitatható.

Fred Astaire még mozdulatlanul is jobb volt mint Mr. Jacobson bármelyik pillanatában, de Mr Jacobsont ez nem sarkallja önkritikára, ő táncikál tovább.

Táncosunk Youtube csatornáján a videó láttán volt aki még több táncos kisfilmet követelt, de akadtak olyanok is akik galádul nemi identitására tettek megjegyzést. Ebből is látszik, hogy John megosztó személyiség, de ugyanakkor erősen tud hatni közönségére. 

 

Belépés

CITROMAIL

      

Jelszó:      

       

 GMAIL   

 

 

 FACEBOOK 

 

        

Jelszó:  

 

 

Az online rádió kívánságműsorához kérjetek számokat. Kétféleképpen tudtok:

1. Küldjétek el a zene linkjét vagy címét e-mailban a frater.gy@freemail.hu címre.

2. Facebookon küldjétek el a zene címét vagy linkjét a következő profilnak MRfráter Rádó

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szia

(lippai vivien andrea , 2010.11.05 12:07)

SZIASZTOK !
KI FOG JÖNNI SÍTÁBORBA ??
ÍRJATOK!