Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SÍTÁBOR

2010.11.04
              SÍTÁBOR 2011

                                                            Gerlitzen Alpe

 

 
Kezdők és szülők is jelentkezhetnek.
Fráteres diákoknak teljes sífelszerelés kölcsönzése térítésmentesen!
Kezdőknek síoktatás térítésmentesen!
 
Sipályák: A Gerlitzen síparadicsom a varázslatos Ossiachi-tó fölé emelkedik. A tó partjától egy négyfős kabinos felvonó visz fel a 51 km-es pályarendszerhez.  Jellemzői közé tartoznak a széles pályák és a szinte állandó napsütés. Igazi családi síterep. A snowboardosok is megtalálják itt számításaikat, hisz a funpark rendelkezik félcsővel, sáncokkal, de van kicker és railslide is.
A 8. és 9. jelzésű Klösterle pálya teljes hosszában több mint 5 km, s a hegy északi oldalán fekszik, ezért különösen hótartó. Az 5-ös és 7-es pálya mellett épült meg Karintia első nyolcüléses felvonója, amely kényelmes bőrülésekkel van ellátva.
A résztvevők 5 napos síbérletet kapnak a pályarendszerre.
 
Időpontja: 2011 január 2 - 7   ( 6 nap )        Utazás: 72 fős emeletes busszal.
Szállás:  10 km-re a pályától közvetlenül az Ossiachi-tó partján. Apartman 4-6-7 fős (40-50 m²). Felszereltségük: televízió, rádió, konyha, nagy terasz, padlószőnyeges, önálló bejárattal rendelkező kétágyas hálók, nagyméretű fürdő, különálló wc-vel. A nappalik is külön bejárattal rendelkeznek.
Szolgáltatások: Felnőtteknek szauna, gőzfürdő (korlátozott ideig), diákoknak uszoda külön gyerekmedencével, wellness relaxációs terem, fitneszterem. Esténként diszkó.
Szolgáltatások térítés ellenében: tekepálya, szolárium, asztali foci és játékgépek.
Asztalitenisz, korcsolyázási lehetőség (korcsolyát hozni kell).
 
Ellátás: félpanzió (bővített kontinentális reggeli, háromfogásos vacsora).
 
További programok:
- Városnézés Graz-ban. ( Schlossberg: ide vezet fel Európa legmeredekebb kábel vontatású hegyi vasútja. Érdekességei: Harangtorony, Szabadtéri Színpad, Mesevasút, Török-kút, stb…)
- Fürdőzés Villachban a Warmbadi gyógyfürdőben, amely Karintia egyik leglenyűgözőbb fürdője és wellness centere. A gyógycentrum két fő része az élménypark és a wellness center. Az élményparkban helyet kapott egy szuperszéles csúszda, egy gyermek csobbanómedence, vadvíz és egy külső medence. A welness-részlegben finn szauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő, ködbarlang és melegítő padok. További szolgáltatások: fitness stúdió, masszázs, infrafényű melegkabin, köd- és aromakabin, szolárium,
 
Részvételi díj:
 
Fráteres diák:            205 Euro+ 5000Ft       
 
( A szülői, testvéri részvételi díjról a két szervező kollégánál lehet érdeklődni.)
 
 
                       Utazás + Szállás + Félpanzió + 5 napos síbérlet
 
Jelentkezni lehet: Demjén Zoltán. testnevelőnél vagy Grallert László. igazgató-helyettesnél.
( november 18-ig ill. a létszám beteltéig) 40 euro foglaló befizetésével.